menu

Vris kontakt kazalo lokacija

Izvajalci


Storitve izvajamo s preizkušenimi in uveljavljenimi sodelavci, v revizijske in svetovalne time pa glede na potrebe redno vključujemo dodatne zunanje strokovnjake za posamezna področja.


Marko Jagodic je direktor in solastnik VRIS, d.o.o. Bil je mladi raziskovalec in asistent na Fakulteti za elektrotehniko, kasneje pa zaposlen na svetovalnih in vodilnih mestih v finančnem posredništvu (svetovalec v podjetjih skupine Nika, Investiranje in razvoj, direktor borznoposredniške družbe Nika BPD, vodja projektov in izvršni direktor področja upravljanja s premoženjem v KD Group, svetovalec uprave Moja delnica BPH) in pri razvoju programske opreme (svetovalec generalnega direktorja in direktor podjetja Evolve) ter član več nadzornih svetov. Je imetnik mednarodnega in slovenskega naziva preizkušeni revizor informacijskih sistemov (CISA, PRIS), naziva preizkušen v upravljanju tveganj in nadzoru IS (CRISC) in ima prek 35 let delovnih izkušenj, od tega več kot 25 z organizacijo, tehnologijo, vodenjem poslovanja in projektov v finančnih storitvah ter pri razvoju programske opreme zanje.


V zadnjem času sodeluje predvsem pri revizijah IT in v vlogi zagotavljanja kakovosti pri projektih v zvezi z informacijskimi sistemi. Je tudi izvajalec funkcije skladnosti in CISO v slovenski zavarovalnici. Posebej ga zanima upravljanje tveganj, bil je predavatelj na pripravljalnem seminarju za pridobitev naziva ISACA CRISC, na konferencah o reviziji in kontroli IS Slovenskega inštituta za revizijo in slovenskega inštituta IIA. Zasedal je tudi več funkcij v upravnem odboru Slovenskega odseka ISACA in odboru sekcije preizkušenih revizorjev informacijskih sistemov pri Slovenskem inštitutu za revizijo.


Pokličite nas (M +041 881 286) ali nam pišite (info@vris.si), z veseljem vam bomo pomagali poiskati pravo rešitev!

 

VRIS, Varnost in revizija informacijskih sistemov, d.o.o.   |   M: +386 (0)41 881 286   |  info@vris.si